Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Peda-Logical

Leerkrachten en ouders: hulp bij het studeren

Ondersteuning bieden als school of ouder? Ook voor jullie hebben we vormingscursussen op maat. 

In ons leerhuis

Scholen

Onze vormingscursussen en voorstellingen:

De termen ‘vernieuwing’ en ‘anders’ zullen jullie wel bekend in de oren klinken. Ook het woord ‘nascholing’ bezorgt jullie waarschijnlijk rillingen. Wel dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij van Peda-logical zijn niet enkel ouders, maar ook rasechte leerkrachten. Wij staan nog dagelijks ‘in het veld’ en begrijpen en delen jullie bezorgdheden.

We hebben gekozen voor een beperkt aanbod zodat we de kwaliteit hiervan zeker kunnen garanderen. Tekst en uitleg kan u vinden op de pagina 'vormingscurussen'. Voor inschrijving of aanvraag raadpleegt u best het formulier onderaan deze pagina. 

Is de verplaatsing naar ons leerhuis moeilijk en kan u binnen uw school voldoende leerkrachten met dezelfde noden vinden, dan is het ook mogelijk om een schoolbezoek te plannen. 

Voor meer informatie kan u best mailen naar [email protected] of neemt u contact op via onze contactpagina.

Ouders

Alles over onze sessie hulp bij het studeren:

Vaak missen we een interactie tussen alle spelende factoren bij het leren (school - leerling - ouder). Jullie als ouders zijn druk bezig en wij van Peda-Logical begrijpen dat! Wij zijn ook ouders en hebben niet elke avond de tijd om nog uren te spenderen aan het huiswerk van zoon of dochter. Daarom bieden wij ook voor jullie een vormingscursus aan.

In onze workshop willen we jullie tonen dat jullie kunnen helpen zonder elke avond uren bezig te zijn en geven we jullie een inkijk in hoe het komt dat iets soms niet lijkt te lukken. 

Door de workshops die al geweest zijn, zien we dat ouders ook vaak veel leren van elkaar. Voor data en inschrijvingen raadpleegt u best het formulier onderaan deze pagina. 

Huisbezoeken zijn ook mogelijk, maar hiervoor graag een bericht naar [email protected] om ons duidelijk te maken wat uw wensen zijn. U kan ook altijd contact opnemen via ons contactformulier

In uw school

Seminarie studiehulp

Op schoolniveau

Wenst u als school de ouders grondig te informeren over wat wel en niet te doen wanneer ze hun kind willen helpen bij het studeren, dan kan u ons seminarie 'Hulp bij het studeren' naar uw school halen. We brengen de geïnteresseerde ouders een avond samen, gaan een dialoog aan en overlopen de do's and don'ts. 

Voor meer info en prijzen: [email protected]

Workshop leren leren

Op klasniveau

Wenst u tijdens themadagen, klasdagen of in het gewone rooster leerlingen samen te brengen om hen zo de belangrijkste principes van het leren leren bij te brengen? Dan is deze workshop iets voor bij jullie op school. 

We gaan in groepen van maximum 20 leerlingen concreet aan de slag en overstelpen de leerlingen met tips. 

Voor meer info en prijzen: [email protected]

Inschrijven

Inschrijven voor de vormingscursussen in ons leerhuis kan via onderstaand formulier. Een vormingscursus van 2u kost u €50 per persoon. Indien u de factuurgegevens van de school invult, dient u nog niet over te gaan tot betaling. 

Vormingscursussen kunnen ook op uw school doorgaan. Gelieve het contactformulier te gebruiken voor een aanvraag. 

Betaling op rekeningnummer: BE94 7360 3120 9614

Mededeling: Uw naam + datum van de workshop

LET OP: Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling. Betaal zo snel mogelijk na inschrijving. Uw inschrijving wordt nietig verklaard indien wij 3 dagen na inschrijving geen betaling hebben ontvangen. 

Factuur naar school? (Factuuradres invullen indien ja)
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw inschrijving. We nemen weldra contact met u op.