Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Peda-Logical

 VORMINGSCURSUSSEN

INSCHRIJVEN

Nascholingen zijn er al meer dan voldoende, al dan niet nuttig. Wij kiezen voor vormingscursussen: een opleiding van twee uur waarbij de theorie achterwege gelaten wordt en je naar huis gaat met concrete tips en / of praktisch materiaal. 

KLASMANAGEMENT

Het omgaan met een groep jongeren verloopt niet altijd van een leien dakje, dat weten wij van Peda - Logical maar al te goed. Elke groep kent zijn eigen dynamiek en vaak zijn het kleine factoren die deze dynamiek verstoren.

Omgaan met die dynamiek is niet altijd even gemakkelijk. Vaak ligt hier een gebrek aan ervaring aan de basis, maar soms is het ook net die ene lastige groep waarbij het niet blijkt te werken. 

Deze groepsdynamiek is dan ook het uitgangspunt van onze vormingscursus klasmanagement. We vertrekken van enkele concrete tips en gaan van hieruit verder naar wat wij 'de 5 peergroepen' noemen. 

Geen theorie uit boeken, maar situaties uit onze dagdagelijkse praktijk gegrepen. Concrete voorbeelden geven concrete tips en werkvormen. 

10 X ANDERS VOOR DE KLAS

Variëren in werkvormen is niet altijd vanzelfsprekend dat weten wij maar al te goed. 

Elke les hoekenwerk of contractwerk lijkt soms wat langdradig en wat bereik je er altijd mee? 

Tijdens deze vormingscursus geven we 10 variaties op traditionele werkvormen. Kleine elementen die je kan toevoegen die je les toch kunnen opleuken. 

Zo is er geen 'leerverlies', maar 'leerplezier'. 

LEREN LEREN IN DE KLAS

Valt leren leren onder uw bevoegdheid, maar heeft u er eigenlijk geen kaas van gegeten? Kom dan op één van de voorgestelde data naar ons leerhuis. Hier brengen we u de nodige kennis bij zodat u concreet en doelgericht aan de slag kan in uw lessen. Het materiaal krijgt u van ons mee na de cursus. 

HOE HELP IK MIJN KIND BIJ HET STUDEREN? VOOR OUDERS

Je kind ondersteunen bij het maken van huiswerk of bij het studeren is zeker nodig. Het hele pakket overnemen en er uren naast gaan zitten, is veel minder nuttig. 

In deze vormingscursus gaan we eens kijken naar wat we al dan niet kunnen verwachten van onze kinderen. We gaan de dialoog aan over wat we zelf doen en kijken vooral eens naar 'waarom' we dat op die manier doen. 

Een vormingscursus waar dialoog centraal staat, maar waar jullie ook de nodige tips en wenken mee naar huis krijgen om daar nuttig aan de slag te gaan.